Cafea boabe

Tchibo

By mai 12, 2015 aprilie 23rd, 2020 No Comments

banner tchibo 950

 

Cafeaua se naste din pasiune !

Tchibo se concentreaza pe selectarea celor mai bune boabe de cafea din lume. In acest fel, garantam clientilor nostrii din restaurantele si birourile intregii lumi o calitate deosebita.

Produsele Tchibo reprezinta o diversificata oferta de cafea: de la cafeaua zilnica (cafea boabe, instant sau filtru) pana la cele mai sofisticate si inovative produse pe baza de cafea.

Expertiza Tchibo in vanzarea cafelei serveste pentru aducerea la viata a impresionantei lumi a cafelei.

 

Tchibo Cafea Boabe

 

Tchibo Café Crème Suisse

Aceasta specialitate Tchibo este obtinuta din cele mai bune boabe Arabica, in dorinta de a produce o cafea cremoasa si rafinata.

Forma de prezentare: 500g

 

 

 

 

 

 

 

tchibo cafe espresso speciale

Tchibo Café Espresso Speciale

Cafe Espresso Speciale se distinge prin gustul clasic al espresso-ului italian, imbunatatit cu taria de caracter si aroma puternica a cafelei Tchibo. Acest tip de cafea se deosebeste printr-un echilibru remarcabil al elementelor ce ii definesc aroma.

Forma de prezentare: 500g

 

 

 

 

 

 

 

Tchibo Cafea Macinata

 

Tchibo Café Classic Elegant

Tchibo selecţionează cu atenţie cele mai pure boabe de cafea Arabica de pe cele mai fertile terenuri din Africa, Asia sau America de Sud, iar apoi le prăjeşte pentru a obtine  cea mai proaspătă si mai aromată cafea. Café Classic Elegant este o cafea ce se remarcă printr-un gust excepţional si un caracter aparte. Calitatea superioara si prospetimea boabelor 100% Arabica ii dau gustul plin, in timp ce plantatiile insorite de unde acestea provin ii confera o aroma inconfundabila.

Forma de prezentare: 500g

 

 

 

 

 

Tchibo Pad

 

Tchibo Caffe Crema

Este o cafea 100% Arabica. Prin atenta prajire a boabelor se dezvolta caracterul complet al cafelei si aroma inimitabila.

 

 

 

 

 

 

 

Produse pentru automate de cafea

 

Tchibo Pure Cappuccino Topping
Un delicios topping de  crema din lapte, ideal pentru a fi folosit in cafenele si la preparerea specialitatilor: cappuccino, latte macchiato sau café latte.
Forma prezentare: 10 x 1.000g