Solicita Oferta  

Cafea boabe

JJ Darboven

banner jj darboven 950 x 500

 

JJ Darboven este o companie germana, infiintata in anul 1866 in Hamburg. Atitudinea fundamentala a acestora, o companie de familie, a fost cel mai bine exprimata prin Johann Darboven cand acesta a fondat compania: Inovatie de la traditie.

De peste 150 de ani, JJ Darboven a ales intotdeauna sa accepte provocarile de pe piata si s-a adaptat la noile tehnologii de productie, fara a compromite calitatea produselor si relatiile stranse cu clientii din intreaga lume.

 

JJ Darboven Cafea Boabe

 

JJ Darboven Melange Finesse

Cafea boabe JJ Darboven Melange Finesse

Aceasta cafea produsa din boabe de cafea atent selectionate ofera un gust echilibrat si o aroma fina cafelei, avand un gust moale si elegant ce va incanta orice consumator.

Forma de prezentare: 1000g

 

 

 

 

 

JJ Darboven Bistro Montana

Cafea boabe JJ Darboven Bistro Montana

Bistro Montana este o cafea mai intensa fata de celelalte sortimente de cafea din gama JJ Darboven Classics si ofera un gust placut si o aroma intensa fiecarei bauturi preparate.

Forma de prezentare: 1000g

 

 

 

 

 

JJ Darboven Espresso

Cafea boabe JJ Darboven Espresso Gold

Espresso Gold este o cafea perfecta pentru aparatele de vending, ce are in compozitie un amestec de cafea 100% Arabica si un gust placut si aromat.

Forma de prezentare: 1000g

 

 

 

 

 

Cafea boabe JJ Darboven Massimo Forte

Massimo Forte este o cafea placuta, cu un gust echilibrat, nici prea are, nici prea slaba, potrivita pentru orice automat de cafea.

Forma de prezentare: 1000g