Despre brand

JJ Darboven este o companie germana, infiintata in anul 1866 in Hamburg. Atitudinea fundamentala a acestora, o companie de familie, a fost cel mai bine exprimata prin Johann Darboven cand acesta a fondat compania: Inovatie de la traditie.
De peste 150 de ani, JJ Darboven a ales intotdeauna sa accepte provocarile de pe piata si s-a adaptat la noile tehnologii de productie, fara a compromite calitatea produselor si relatiile stranse cu clientii din intreaga lume.

Cafea boabe
JJ Darboven Melange Finesse

Aceasta cafea produsa din boabe de cafea atent selectionate ofera un gust echilibrat si o aroma fina cafelei, avand un gust moale si elegant ce va incanta orice consumator.

Forma de prezentare: 1000g

Cafea boabe
JJ Darboven Bistro Montana

Bistro Montana este o cafea mai intensa fata de celelalte sortimente de cafea din gama JJ Darboven Classics si ofera un gust placut si o aroma intensa fiecarei bauturi preparate.

Forma de prezentare: 1000g

Cafea boabe
JJ Darboven Massimo Forte

Massimo Forte este o cafea placuta, cu un gust echilibrat, nici prea are, nici prea slaba, potrivita pentru orice automat de cafea.

Forma de prezentare: 1000g

Cafea boabe
JJ Darboven 100 % Arabica

Espresso 100% Arabica este  un sortiment de cafea perfect pentru aparatele de vending, cu o aromă plăcută si un gust intens. Conține un amestec de cafea 100 % Arabica.

Forma de prezentare: 1000g

Cafea boabe
JJ Darboven Cafe Crema Premium

Acest sortiment de cafea are un gust plăcut și o aromă puternică. Produsul poate fi utilizat pentru prepararea unui espresso la aparatele profesionale de cafea sau pe aparatele de vending.

Forma de prezentare: 1000g

Cafea boabe
Alfredo Cremazzurro

Acest sortiment vă oferă posibilitatea preparării unui espresso autentic italian, iar amestecul perfect de Arabica și Robusta fac ca Alfredo Cremazzurro să fie pe placul oricărui iubitor de cafea.

Forma de prezentare: 1000g