Solicita Oferta  

Ceai

Eilles Tea

ceai eilles tea

CEAI EILLES

Ceaiul este una din bauturile preferate ale oamenilor din intreaga lume, iar cu totii stim ca o ceasca de ceai face ca totul sa fie mai bine, mai ales iarna cand temperaturile scazute ii fac pe oameni sa prefere ceaiul in schimbul altor bauturi.

Eilles Tea reprezinta promisiunea unui ceai desavarsit, potrivit fiecarui moment. Eilles Tea reprezinta o marcă premium de ceai, oferita de compania germana J.J. Darboven si cuprinde o gama variata de soiuri de ceai negru, ceai verde, ceai de plante si specialități de ceai de fructe.

Traditia ceaiurilor Eilles este recunoscuta in Germania. In anul 1873, Joseph Eilles a pus bazele primului sau magazin specializat de ceai si cafea. In anul 1987, brandul Eilles a intrat sub umbrela J.J. Darboven. Plaja de selectie a ceaiurilor este vasta, expertii Eilles cautand constant acea experienta finala desavarsita a gustului pe cele mai importante plantatii de ceai din lume. Eilles Tea provine din regiuni precum China, Japonia, India si Africa, toate cunoscute pentru traditia si experienta in arta ceaiului.

Ceai Eilles Tea Diamond  – Luxury World Selection

Lumea de lux a ceaiurilor Eilles Tea Diamond Luxury World Edition cuprinde o selectie de 14 ceaiuri premium. Pliculetele in forma de piramida sunt individual ambalate in folie protectoare si prezentate intr-o cutie eleganta. Aceasta selectie de ceaiuri este potrivita atat pentru utilizarea in zona de HoReCa cat si în locatiile out of home care doresc sa ofere un ceai de calitate premium. Mod de ambalare:  cutie cu 20 plicuri ambalate individual.

Sortimentele disponibile:

ceai negru: Darjeeling Royal, English Select Ceylon, Organic English Breakfast, Assam Special, Teatime Decaff, Earl Grey;

ceai verde: Asia Superior, Jasmin Green Tea, Asian Sun;

ceai plante: Rooibos Vanilla, Herbal Garden, Organic Verbena, Silver Lime Flowes, Menta, Musetel;

ceai fructe: Rosehip with Hibiscus, Natural Fruits, Summer Berries, Apple Fruits, Vita Orange.

Ceai Eilles Teabeutel 

Sortimentele de ceai Teabeutel sunt ideale pentru orice tip de locatie, oferind intotdeauna standardele si prospetimea pe care vi le doriti. Ambalajul ecologic, fara urme de metal, retine aroma fina a ceaiurilor atent selectionate si protejeaza continutul de factorii externi, completand designul elegant al pachetului.  Mod de ambalare:  cutie cu 25 plicuri ambalate individual in folie de hartie.

Sortimentele disponibile:

ceai negru: BIO Darjeeling Imperial, BIO English Breakfast, Assam Special Broken si Earl Grey Premium;

ceai verde
: Asia Superior Green, Detox Broken;

ceai plante:
 Rooibos Vanilla, Herbal Garden, Alp Herbs Swiss Style, Musetel si Menta;

ceai fructe:
 BIO Organic Fruits, Summer Berries si Apple Fruits.