Solicita Oferta  

Espressoare cafea

Espressoare Lavazza Blue

Espressoarele de cafea Lavazza Blue sunt compacte si usor de folosit in orice locatie de dimensiuni reduse. Acestea sunt realizate cu un sistem electronic nou, ce faciliteaza utilizarea aparatului: tastatura este iluminata si are o interfata simpla cu ajutorul careia se poate obtine un espresso si se poate controla sistemul de apa fierbinte si abur.

 

Espressoare

 

Aparat de cafea Lavazza Blue 1100Espressorul de cafea Lavazza Blue LB 1100 este compact si usor de folosit, fiind ideal pentru acasa si spatii de dimensiuni reduse.

Sistemul electronic faciliteaza utilizarea aparatului avand o interfata simpla si intuitiva cu ajutorul careia se poate prepara un espresso foarte usor. Functioneaza exclusiv cu capsule Lavazza BLUE.

 

 

 

 

Lavazza LB 850

Espressorul de cafea Lavazza Blue LB 850 este recomandat pentru utilizarea acasa sau la birou, fiind un sistem performant si foarte usor de folosit.

Lavazza Blue LB 850 are un design simplu, un rezervorul de apa transparent, suport pentru incalzirea cestilor si posibilitatea de adaptare a inaltimii pentru ceasca sau pahar.