Servicii vending

Automate și cafea vending

By februarie 2, 2015 mai 5th, 2020 No Comments

automate de cafea vending Solo Caffe

În situatia în care aveți un consum mediu/mare și doriți externalizarea completă a soluției de cafea în biroul dumneavoastră vă recomandăm automatele de cafea vending.

Distribuirea se realizează la sediul dumneavoastră cu ajutorul automatelor de cafea proprietatea Solo Caffe, asigurând totodată servicii complete de asistență.

Servicii incluse

 • livrarea automatului de cafea către client
 • amplasarea în locație pe poziția stabilită de client
 • alimentarea regulată a dispozitivului cu gama de produse profesionale de coffee service (cafea de tip vending, pahare vending și alte produse complementare specializate pentru vending)
 • igienizarea și reparațiile curente și ocazionale

*Toate aceste activități sunt prestate de către personalul calificat al companiei Solo Caffe.

Automate de cafea vending recomandate 

Solo Caffe vă recomandă o gama variata de automate de cafea vending, de la unul din cei mai mari producatori la nivel mondial:

Automate cafea Necta

Cafea vending și produse complementare recomandate

Solo Caffe vă recomandă cafea vending marca JJ Darboven, Tchibo, Eduscho sau Lavazza  și produse complementare de la Caprimo, marcă a ciocolatierului belgian Barry Calebaut, lider mondial în productia de ciocolată caldă.  De asemenea vă oferim ceaiuri naturale Eilles produse de JJ Darboven.

Cafea boabe JJ Darboven Caprimo   Cafea boabe Tchibo

Solo Caffe vă oferă soluții complete pentru aparatele self vending, furnizând în afara cafelei și consumabilele necesare: pahare vending, zahăr, palete, lapte topping, capace pentru pahare vending. În cazul în care doriți mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.

Solicită o ofertă personalizată

Automat de cafea Necta Solista in locatie

Modalități de colaborare

Încasările se fac de către Solo Caffe, iar aparatele de cafea vending aflate în custodie pot fi dotate cu:

 • jetonieră programată să accepte moneda în circulație ( 10 și 50 bani)
 • cititor de bancnote programat să accepte bancnotele în circulație (1,5 și 10 Ron)
 • jetonieră cu sistem de returnare a restului
 • sistem cashless cu carduri de acces sau chei electronice

Numărul de impulsuri înregistrat de contorul electronic (un implus reprezintă o băutură consumată) vor fi facturate către dumneavoastră la prețul stabilit contractual. În acest caz consumul poate fi limitat cu jetoniere sau sisteme cashless. În acest fel, se poate aloca un numar exact de băuturi calde pentru fiecare angajat pe o perioadă de timp.   Pentru ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați.
Toate automatele de cafea vending oferite în custodie sunt dotate de către producator cu:

 • un contor electronic
 • posibilitatea citirii consumului pentru fiecare tip de băutura în parte.

* Astfel există posibilitatea facturării, diferențiat pe băuturi simple sau compuse.

Modalitatea de încasare se stabilește în funcție de soluția de plată aleasă de dumneavoastră pentru amplasarea pe aparatul de vending. În acest caz se poate opta pentru subvenționarea unor tipuri de băuturi sau a unei părti din valoarea acestora, urmând ca diferența să fie facturata.

Jetonieră programabilă.

 • Aceasta poate fi programată să accepte jetoane speciale sau monede: 10 bani și 50 bani.

Cititor de bancnote

 • Acesta este programat să accepte bancnote de 1, 5 sau 10 Ron.

Sistem Eurokey Plus

 • Cheile cu memorie vă permit acordarea de subventii angajatilor în ceea ce privește băuturile calde, fără utilizarea jetoanelor metalice – astfel încât în situația în care dumneavoastră doriți să subvenționați un anume număr de băuturi zilnic, creditul aferent acestora va fi încărcat lunar în mod automat, prin simpla introducere a cheii în cititor.
 • Acest fapt permite gestionarea mai bună a subventiilor (pe etaj, departament, funcție de amplasarea aparatelor de tip vending) – fiecărui aparat vending i se pot aloca un număr nelimitat de chei, acestea funcționând pe automatul de cafea vending pe care au fost inițializate sau pe mai multe automate de cafea vending.
 • Cheile permit și încărcarea suplimentară cu credit prin introducerea de bani în sistemele de plata.

Pentru a beneficia de consultanță gratuita cu privire la automatele de cafea vending vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin intermediul formularului din pagina de Contact.

Pentru suport telefonic apelați numărul de telefon afișat