Solicita Oferta  

Servicii vending

Self Vending

Aparate de cafea self vending

Pentru consum mediu si mare de bauturi calde recomandam Sistemul Self Vending ca o alternativa mai economica si ecologica la varianta clasica de vending.

 • reduceti substantial costurile, utilizand personalul propriu pentru alimentarea si igienizarea curenta a automatelor de cafea
 • reduceti consumul  materialelor de unica folosinta, utilizand vesela clasica (cesti, farfurioare, lingurite)

Distribuirea se realizeaza la sediul clientului cu ajutorul espresoarelor profesionale automate si a altor dispozitive pentru preparat cafeaua.

Servicii incluse

Contract Furnizare si facturarea periodica a mentenantei automatelor de cafea self vending.

 • Facturarea directa a produselor
 • Automat de cafea in custodie, de tip table top cu mentenanta facila
 • Facturile vor fi emise la fiecare livrare
 • Livrarea gratuita a acestora la sediul sau locatiile dumneavoastra

Mentenanta automatului de cafea self vending. 

Reprezinta intreaga activitate a echipei noastre (livrare, interventii, revizii aparate, calibrare retete, aparat back-up, suport telefonic, suport comercial etc.) pentru a va oferi un produs de calitate la fiecare apasare de buton.

Aceasta se calculeaza in functie de numarul de bauturi calde consumate lunar sau bilunar.

 • Automatele sunt dotate cu contor electronic pentru fiecare selectie
 • Citirea acestora va fi realizata de catre personalul Solo Caffe si va fi prezentata detaliat pentru fiecare automat de cafea vending
 • Frecventa citirii poate fi maxim bilunar
 • La fiecare citire se emite factura de mentenanta (reprezentand costul stabilit impreuna cu dumenavostra/ nr de bauturi calde calculate in baza contorului)
 • Operatiunile service si piesele de schimb gratuite pe perioada derularii contractului

Automate de cafea vending recomandate 

Solo Caffe va recomanda o gama variata de automate de cafea self vending, de la unii dintre cei mai mari producatori la nivel mondial, cum ar fi:  Necta , Sielaff si Saeco.

Aparate de cafea NectaAutomate de cafea Aequator Espressoare Jura

Cafea vending si produse complementare recomandate

Solo Caffe va recomanda cafea vending de la companiile germane JJ Darboven, Tchibo, Eduscho  si produse complementare de la Caprimo, marca a ciocolatierului belgian Barry Calebaut, lider mondial in productia de ciocolata calda.  De asemenea va oferim ceaiuri naturale Sir Henry si Pure produse de Tchibo.

Cafea boabe JJ Darboven Caprimo Cafea boabe Eduscho  Cafea boabe Tchibo

Solo Caffe va ofera solutia completa pentru aparatele self vending, furnizand in afara cafelei si consumabilele necesare: pahare vending, zahar, palete, lapte topping, capace pentru pahare.

Pentru a beneficia de consultanta gratuita va rugam sa dati click pe butonul “Cerere oferta” pentru a ne putea trimite datele dumneavoastra de contact si in scurt timp un consultant Solo Caffe va va contacta.

Pentru suport telefonic apelati numarul de telefon afisat